עוד סעיף גסטרונומי

השניצל התפל ביותר שטעמתי אי-פעם התיימר להאחז במטבח היפני. זה קרה בשינטו עזריאלי, מעט אחרי שהוצבתי בקריה (יענטו, מרץ-אפריל 07). השניצל היפני מורכב מרצועות מדוייקות של חזה עוף מטוגן בפירורי לחם סטריליים. התוספות, אורז בינוני ומנת נודלס שמאתגרת את המושג ג'אנק, לא הבריקו גם כן. כדי שכספי לא יגנז לשווא ארזתי את השממה לתה, שסרבה אחרי כמה רחרוחים. תכלס, אם המלצרית הייתה מגלה נכונות להתחנחן סביר להניח שלא הייתי נוטרת כך. ולא שאני מצפה לחום הביתי של נאפיס חולון, אבל גם לא לנשיפות רטן כשאני מתלבטת בשתיה (שדווקא הייתה סבבה).

תגובה אחת to “עוד סעיף גסטרונומי”

  1. roissy Says:

    בגלל זה רוב היפנים צנומים וכחושים, אחרי ביס קטן ממנה תפלה, מצומצמת וקטנה גם כן, נעלם כל התיאבון…
    🙄

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s


%d בלוגרים אהבו את זה: